Billån

Billån

Få dit billån hos forhandleren – det er nemt og billigt

Det er hurtigt og fleksibelt, at få finansieret dit bilkøb hos vores forhandlere. Her får du et billigere lån end i banken og det er hurtigere og nemmere end du tror. Duften af din nye drømmebil sidder i næsen, og du vil bare gerne ud at køre. Din forhandler sørger for, at du kan springe møderne i banken over, og få din finansiering på plads hos os, mens du venter.

Vores renter er lavere end bankens
Du har måske hørt, at nogle af vores konkurrenter tilbyder lavere renter end bankerne – det gør vi også! Bankerne kan slet ikke være med på de lave renter, som vi tilbyder – det gælder både den faste og variable rente, så derfor skal du vælge os til at finansiere dit bilkøb.

Vælg mellem variabel eller fast rente
Vi tilbyder både lån med variabel og fast rente, hvad du foretrækker, er op til dig. Den variable rente kan ændre sig op og ned i lånets løbetid, dog vil din månedlige ydelse altid være den samme. Ved fast rente sikrer du dig mod stigninger i renten i låneperioden, men du vil til gengæld ikke drage nytte af et eventuelt fald i renten.

Betal dit lån tilbage over 8 år – det giver dig en lav månedlig betaling
Jo længere tid du vælger at afdrage dit lån over, jo lavere bliver den månedlig ydelse, som du skal betale. Vi kan tilbyde dig at afdrage dit lån i helt op til 8 år, afhængig af hvor gammel bilen er, på det tidspunkt du vælger at finansiere den.

Få bevilget et lån fra 0 kr. i udbetaling
Uanset om du har en udbetaling eller ej, kan vi hjælpe dig. Hvis du ikke har penge til en udbetaling, vil vi gerne vide lidt mere om din økonomi, før vi bevilger dig et lån. Størrelsen af udbetalingen har betydning for, hvor mange penge du skal låne, din månedlige ydelse, og den rente som du skal betale for at låne penge.

Sådan kommer du videre
Du kan finde vores forhandlere i hele Danmark, og de kan hjælpe dig med at foretage en præcis beregning af dit lån, som passer til dine behov, og som tager udgangspunkt i lige præcis den bil, som du er interesseret i at købe. Du kan også ringe til kundeservice på telefon 43 22 89 90 eller skrive på kundeservice@ca-autobank.com, hvis du vil høre mere om dine muligheder.