ØkonomiSikring

Beskyt dig med ØkonomiSikring

Vi giver dig 3 måneders gratis ØkonomiSikring, når du finansierer din bil hos os.
ØkonomiSikring betaler den månedlige ydelse på dit billån, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig, imens du betaler af på dit lån hos os.

ØkonomiSikring giver dig frihed, hvis du mister dit job
Hvis du er afhængig af din bil i din hverdag, er det en god ide at købe en ØkonomiSikring gennem os. Den sikrer, at du har mulighed for at beholde din bil, hvis uheldet er ude, og du mister dit job, eller bliver midlertidigt ude af stand til at arbejde. Sikringen betaler dine månedlige ydelser i op til 12 måneder ad gangen.

Du får de første 3 måneder gratis
Når du finansierer hos os, får du de 3 første måneder gratis, så du er dækket, så snart du begynder at betale for forsikringen – det synes vi er mest fair.

Selvstændige kan også få gavn af ØkonomiSikring
Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende, er du dækket ved midlertidig uarbejdsdygtighed, men ikke ved arbejdsløshed.

Hvordan kan du købe ØkonomiSikring?
Vi ringer dig op inden de 3 første måneder er gået, og tilbyder dig at købe ØkonomiSikring. Den fordelagtige pris gør, at det kun er muligt, at købe ØkonomiSikring inden for de første 3 måneder af lånets løbetid.
Er du ikke blevet kontaktet, og ønsker du at købe ØkonomiSikring, kan du ringe inden for de første 3 måneder af lånets løbetid på tlf. nr. 78 79 33 33.

   

Læs mere om ØkonomiSikring:

Kontakt os
Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til kundeservice på tlf. nr. 43 22 89 00 eller skrive på kundeservice@ca-autobank.com. Vil du anmelde en skade, skal du kontakte vores samarbejdspartner AXA på tlf. nr. 43 25 53 00 eller på clp.dk.kundeservice@partners.axa, som også besvarer specifikke spørgsmål omkring forsikringen. Du har ligeledes mulighed for at anmelde din skade på: https://www.clpnet.com/customer/homedk