Erhvervsleasing

Få hjulene til at dreje med erhvervsleasing igennem CA Auto Finance

– Fokuser på det du er bedst til – at drive din forretning. Så sørger vi for, at du kan komme af sted til dine kunder med den bedste leasingløsning til din bil.

Med en leasing hos os skal du blot sætte dig ind i din bil og gøre det du er bedst til – at servicere dine kunder. Så gør vi det, som vi er bedst til – sørger for, at du får den helt rigtige leasing, som passer til dig og dine behov, uden at du binder dine penge i købet af en bil.

Finansiel leasing er den enkleste form for leasing
Du betaler den månedlige afgift, har brugsretten til bilen, finder en køber til bilen, når leasingaftalen udløber og betaler udgifterne til service og vedligeholdelse. Vi ejer bilen og sørger for, at du er dækket af vejhjælp i hele leasingperioden, så du kan komme hurtigt videre ved f.eks. driftsstop eller trafikskade.

Operationel leasing giver dig ro til at drive din forretning
Du kender dine udgifter på forhånd, kan skifte bilen når det passer dig og har ingen bekymringer om ændringer i afgifter eller værdien af bilen, når leasingaftalen slutter. Operationel leasing er udbudt under vores brand Drivalia Lease Danmark.

Operationel leasing inkluderer service og vedligeholdelse, og det er Leaseplan, der indestår for bilens restværdi – ved leasingperiodens udløb leverer du blot bilen tilbage. CA Auto Finance Leasing står for denne service.

Vores leasingaftaler passer til dine behov
Både leasingperioden, kilometerforbrug og engangsydelsen indrettes efter dine behov. Har du brug for bilen i flere måneder, eller for at køre nogle flere kilometer? Lad os beregne den mest optimale løsning for dig.

Få dit leasingtilbud i dag
Din forhandler kan nemt sammensætte og beregne det leasingforslag, som passer til netop dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at kontakte os – ring blot på 43 22 89 90 og tal med Kundeservice eller skriv på kundeservice@ca-autobank.com.