CA Auto Bank annoncerer hermed nyt partnerskab mellem CA Auto Bank og AEC Group, officiel importør af Dodge, RAM og Cadillac, Chevrolet, GMC køretøjer

NEWS
  • Aftalen er aktiv i Benelux, Danmark og Italien og omfatter et udvalg af modeller, der i øjeblikket tilbydes af AEC Groups datterselskaber AEC og AECSV.
  • CA Auto Bank vil understøtte AEC- og AECSV-forhandlernetværk og kunder i de udvalgte markeder med sine finansieringsløsninger, fra afdragslån til leasing.
  • Banken vil også levere forsikringsydelser samt lejeplaner fra Drivalia, koncernens mobilitetsvirksomhed.

CA Auto Bank og AEC Group, med dets datterselskaber AEC (officiel importør af Dodge & RAM) og AECSV (officiel importør af Cadillac, Chevrolet og GMC), annoncerer en ny aftale inden for finansielle tjenesteydelser til markederne Benelux, Danmark og Italien. Under denne strategiske partnerskab, vil banken, et datterselskab af Crédit Agricole Consumer Finance, yde finansiering løsninger til de mere end 150 forhandlere og slutkunder fra to af AEC Groups datterselskaber, AEC og AECSV.

Aftalen, som er aktiv i Benelux, Danmark og Italien, omfatter alle modeller af Dodge og RAM-mærker markedsført af AEC, såsom Dodge Charger, Challenger og Durango som RAM 1500. Derudover inkluderer det AECSV’s nordamerikanske forbrændings motor niche portefølje af GM mærker Cadillac, Chevrolet og GMC, der var for nylig introduceret af AECSV, inklusive topmodeller som Cadillac Escalade, XT6 og Camaro, Chevrolet Silverado, Tahoe og Suburban og GMC Sierra.

CA Auto Bank vil støtte AEC Groups datterselskaber med deres udvalg af innovative og fleksible finansielle løsninger, fra afdragsfrie lån til leasingkontrakter, som er designet til at gøre Dodge og RAM-køretøjer og det udvalgte udvalg af Cadillac-, Chevrolet- og GMC-modeller er mere tilgængelige. Partnerskabet vil også omfatte levering af forsikringsydelser og leje fra Drivalia, mobilitetsfirmaet i CA Auto Bank-gruppen, som tilbyder udlejning af mange bilmodeller,bilabonnementer, delebiler og on-demand mobilitetstjenester.

”Vi er glade for denne aftale, som danner grundlaget for et nyt strategisk samarbejde med AEC Group og er yderligere et vidnesbyrd om vores knowhow og ekspertise, opsamlet over næsten et århundredes historie sammen med nogle af de vigtigste internationale bil mærker,” udtaler Giacomo Carelli, administrerende direktør for CA Auto Bank. “Vores bank udvider sin liste over store partnere, da det går sammen med AEC Group, en gruppe af virksomheder, der har en stærk europæisk tilstedeværelse og er åben for innovation. Dette skridt bringer os tættere på vores mål om at blive en uafhængig, multi-brand leder inden for bilfinansiering og leasing i Europa.”

Del på

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail