CA Auto Bank Group: Et år med forpligtelse til en bedre planet

NEWS

Torino, den 4. april 2024

I dag fejrer CA Auto Bank sin første årsdag siden dens officielle stiftelse den 4. april 2023. For gruppen har det seneste år været en rejse præget af spænding og inspiration: Virksomheden har lagt fundamentet for succes og opnået bemærkelsesværdige resultater med henblik på at realisere sin vision om at blive den førende europæiske enhed inden for finansiering, leasing og mobilitetsløsninger – og dermed fremme den igangværende energiomstilling og demokratiseringen af adgangen til nul- og lavemissions køretøjer.

CA Auto Bank har udvidet sin tilstedeværelse og tredoblet de volumener, der blev forventet ved oprettelsen. Udlånet ved periodens afslutning nåede €27,3 milliarder, med en bemærkelsesværdig stigning på 15% i forhold til året før. Heraf stammer €17,3 milliarder fra nye samarbejder. Især gruppens driftsindtægt på €464 millioner understreger bankens enestående kommercielle præstationer.

Derudover har CA Auto Bank vundet tillid hos 60 nye brandpartnere – involveret inden for bil-, tohjuler-, fritids-, lette og tunge kommercielle køretøjer og marineindustrien – samt cirka 10.000 forhandlere på tværs af Europa.

Også Drivalia, koncernens udlejnings-, leasing- og mobilitetsvirksomhed, har styrket sin europæiske tilstedeværelse betydeligt ved at nå 14 lande og introducere innovative mobilitetsløsninger, såsom Drivalia Future, et brand fokuseret på cirkulær økonomi og dedikeret til at give nyt liv til udlejningsbiler.

Rejsen for CA Auto Bank er kun lige begyndt. De fremragende resultater, der hidtil er opnået, bekræfter, at virksomheden er på rette spor på vej mod fremtiden. “Frem for alt afspejler de den ekstraordinære dedikation og passion fra alle vores teams på tværs af de lande, hvor vores gruppe opererer.

CA Auto Bank S.p.A.CA Auto Bank er en universel bank, kontrolleret af Crédit Agricole Consumer Finance, der fungerer som en uafhængig, multi-brand spiller inden for køretøjsfinansiering, leasing og mobilitetssektorer. CA Auto Bank tilbyder en omfattende portefølje af finans- og mobilitetsprodukter samt forsikringstjenester. Kredit-, leasing-, udlejnings- og mobilitetsfinansieringsprogrammerne, som CA Auto Bank tilbyder, er specifikt designet til salgsnetværk, private kunder og virksomheders flåder. CA Auto Bank er til stede i 18 europæiske lande (Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Tjekkiet, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien) samt i Marokko, direkte eller gennem filialer, med i alt mere end 2.200 medarbejdere.

Del på

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail