Drivalia

NEWS

CA Auto Bank Groups udlejnings-, leasings-, og mobilitetsfirma

Torino, 4 april 2023

Innovation og alsidig mobilitet: Drivalia, udlejnings-, leasings og mobilitetsfirmaet i CA Auto Bank Group har et mål om at blive en af topspillerne i den nye mobilitetssektor i Europa.

Grundlagt med målet om at tilgængeliggøre nul- og lavemissionskøretøjer for så mange mennesker som muligt, tilbyder Drivalia et komplet udvalg af mobilitetsløsninger til privatpersoner og virksomheder i alle størrelser. Disse løsninger omfatter ”shared economy” af elbiler, bilabonnementer og leje af varierende varighed.

Drivalias omfattende system af integreret mobilitet, kendt som “Planet Mobility,” er centreret omkring de fire verber ” Rent. Lease. Subscribe. Share .” Virksomhedens planer prioriterer fleksibilitet, digital bekvemmelighed og bæredygtighed.

Drivalia opererer i øjeblikket i 7 europæiske lande – Italien, Frankrig, Spanien, Storbritannien, Portugal, Danmark og Grækenland – med over 650 elektrificerede mobilitetsbutikker og 1.600 ladestandere. Drivalia planlægger at udvide sit internationale fodaftryk i fremtiden, da det sigter mod at have i alt 1.500 butikker og 3.500 ladestandere i hele Europa i 2026.

Drivalia har forpligtet sig til at udvikle innovative løsninger til grøn mobilitet. Virksomheden tilbyder en række tjenester, herunder CarCloud- og Be Free EVO-abonnementerne, samt den fuldt elektriske delebilstjeneste e-GO!. Drivalia er allerede aktiv i Torino, Rom og Milano.

Del på

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail