Bæredygtig mobilitet

NEWS

Miljø, Mennesker, Innovation og digitalisering

Torino, 4 april 2023

Formålet med CA Auto Bank er at skabe mobilitetsløsninger til en bedre planet hver dag. Denne mission er drevet af en dyb overbevisning om vigtigheden af virksomhedernes sociale ansvar. CA Auto Bank mener, at virksomheder skal tage hensyn til de økonomiske, miljømæssige og sociale virkninger af deres operationer for at fremme varig og bæredygtig udvikling.
For at opretholde denne mission har CA Auto Bank udviklet en virksomhedsstrategi og omdømme styret af ESG-principper – miljø, samfund og ledelse. Virksomhedens bæredygtighedsramme er bygget op omkring de fire søjler bæredygtig mobilitet, miljø, mennesker, og innovation og digitalisering, som vil styre virksomhedens interne og eksterne processer.

CA Auto Banks forretningsstrategi er inspireret af ESG-principper -miljømæssige, samfund and ledelse – og har til formål at drive overgangen til bæredygtig mobilitet ved at demokratisere adgangen til grøn mobilitet.

CA Auto Banks forretning er baseret på principperne om ærlighed, integritet, retfærdighed, gennemsigtighed og upartiskhed. Disse værdier er centrale for koncernens næsten århundrede lange historie og alle dens medarbejderes engagement, hvilket gør det muligt for den at nå vigtige mål inden for miljømæssig og social bæredygtighed.

Del på

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail